آمریکا دارای 50 مرکز عالی حقوقی زیر 1000 می باشد که 14 تای آن در بین 50 دانشگاه برتر جهان در رشته حقوق قرار دارند.
بر اساس آخرین رتبهبندی موضوعی کیواس، برترین دانشگاههای دنیا در سال ۲۰۲۲ میلادی، در رشته «حقوق و مطالعات قانونی» معرفی شدند.
در رتبهبندی موضوعی کیواس برای سال۲۰۲۲ میلادی، پنج حوزه کلی و ۵۱ در قالب پنج حیطه کلی علوم طبیعی، مهندسی و فناوری، علوم زیستی و پزشکی، علوم اجتماعی و هنر و علوم انسانی مورد رتبهبندی قرار داده است. این رتبهبندی یکی از معتبرترین نظامهای رتبهبندی بینالمللی است که توسط مؤسسه کاکارلی سیموندز انگلستان صورت میگیرد.
نتایج این رتبهبندی برای رشته حقوق و مطالعات قانونی به شرح ذیل است:
1- دانشگاه هاروارد (آمریکا)
2- دانشگاه آکسفورد (انگلیس)
3- دانشگاه کمبریج ( انگلیس)
4- دانشگاه ییل (آمریکا)
5- دانشگاه استنفورد (آمریکا)
6- دانشگاه نیویورک (آمریکا)
7- مدرسه اقتصاد و علوم سیاسی لندن (انگلیس)
8- دانشگاه کلمبیا (آمریکا)
9- دانشگاه کالیفرنیا، برکلی (آمریکا)
10- دانشگاه شیکاگو (آمریکا)
مدارس عالی حقوق در اروپا
در اروپا در کل ۱۴۱ مدرسه حقوقی برتر بین ۳۰۰ تای اول وجود دارد که ۳۴ مورد آن متعلق به انگلستان می باشد. ۸ دانشگاه انگلستان جزو ۵۰ دانشگاه برتر هستند. دانشگاه های برتر انگلستان بعد از ده تای اول عبارتند از:
* دانشگاه یو سی ال
* دانشگاه کینگز کالج لندن
* دانشگاه ادینبورگ
* دانشگاه کویینز ماری لندن
* دانشگاه دورهام
کشور بعدی از نظر جایگاه هایی که در این لیست به خود اختصاص داده جایی نیست جز ایتالیا با ۱۵ نماینده در رتبه بندی دانشگاه های سال جاری. ۳ دانشگاه این کشور بین رتبه ۵۰ تا ۱۰۰ قرار دارند.
آلمان دارای ۱۴ موسسه برجسته از جمله لودویگ ماکسیمیلیان و هومبولت برلین می باشد. این کشور ۴ دانشگاه بین ۵۰ تا ۱۰۰ می باشد.
در اسپانیا 13 دانشگاه برتر از جمله دانشگاه UC3M مادرید و دانشگاه کمپلوتنس مادرید که رتبه زیر 100 دارند هم در این لیست وجود دارد. هلند نیز کشور بعدی می باشد که دارای 9 دانشگاه می باشد که معتبرترین آن لایدن با رتبه (126 جهانی) میباشد. همچنین کشور فرانسه 9 نماینده دارد که معتبرترین آن دانشگاه پاریس پانتئون – سوربن می باشد که رتبه (328 جهانی) دارد.
سوئیس نیز دارای 8 جایگاه در رتبهبندی کیو اس میباشد که از جمله آنها دانشگاه ای تی اچ میباشد. کشور بعدی بلژیک است که 7 دانشگاه داردکه 4 دانشگاه این کشور در رتبههای زیر صد میباشند. برترین آنها دانشگاه کاتولیک لون است که رتبه 180 جهانی را داراست.
کشور ایرلند نیز دارای 5 نماینده میباشد که دانشگاه ترینیتی دوبلین و دانشگاه دوبلین در رتبههای زیر 100 قرار دارند. پرتغال هم نیز دارای 2 نماینده در این لیست است.
کشور روسیه دارای 4 جایگاه در این رتبهبندی است که دانشگاه لوموسونوف تنها دانشگاه بین 100 دانشگاه برتر میباشد.
مدارس عالی حقوق در آسیا
کشورهای آسیایی دارای ۴۴ نماینده در بین ۳۰۰ دانشگاه میباشد که آمار نسبتا خوبی است. کشور چین دارای ۱۴ دانشگاه برتر است که دانشگاه پکینگ و دانشگاه تسینگ هوا، جزء برترین دانشگاههای چین میباشند؛ همچنین کشور کره جنوبی نیز دارای شش دانشگاه در این لیست است که دانشگاه ملی سئول با رتبه ۴۱ جهانی برترین جایگاه را بین دانشگاههای این کشور دارد.
هنگ کنگ و سنگاپور هر دو دارای ۳ نماینده در این لیست هستند که بالاترین جایگاه در این رتبهبندی متعلق به دانشگاه ملی سنگاپور با رتبه ۸ جهانی است. کشور ژاپن نیز مانند کره جنوبی دارای ۶ جایگاه در این لیست میباشد که برترین آن دانشگاه توکیو است. تایوان هم با 4 نماینده و مالزی با 2 نماینده در این لیست حضور دارند.
کم هزینهترین کشورها از نظر تحصیل در دانشکده حقوق
از جمله کشورهایی که میتواند هزینههای تحصیل شما را به اندازه قابل توجهی کاهش دهد، کشور هندوستان است. این کشور با ارائه کیفیت مناسب آموزشی، همچنان توانسته است هزینههای مرتبط با تحصیل را تا جای ممکن کاهش دهد و خود را در ردیف ارزانترین و دارای بهترین دانشگاههای دنیا در رشته حقوق قرار دهد. چین نیز از دیگر کشورهای آسیایی با هزینههای مقرون به صرفه محسوب میشود.
از دیگر کشورهای دارای دانشکدههای حقوق با هزینههای مناسب باید به موارد زیر اشاره کرد:
* آفریقای جنوبی
* مالزی
* برزیل
* آرژانتین
* مکزیک
* روسیه
* اندونزی
* در بین کشورهای اروپایی نیز لهستان از معدود کشورهایی است که هزینههای نسبت مناسبی دارد و برای افراد با توانایی مالی متوسط مناسب است.